Home » Jelena u trećem kolu Australijen Opena

Jelena u trećem kolu Australijen Opena

Jelena Janković u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije. Naša teniserka bolja od Kai-Ćen Čang iz Kineskog Tajpeha (6/4, 6/2). Naredna protivnica Amerikanka Kristina Mekhejl.

Jelena Janković uspešno prebrodila i drugu prepreku na Australijen Openu. Naša teniserka je u drugom kolu savladala Kai – Ćen Čang iz Kineskog Tajpeha sa 2:0,po setovima 6/4 i 6/2.

Naša teniserka i pored pobede  ne može da bude zadovoljan igrom u svom drugom meču u Melburnu. Jelena je napravila veliki broj neiznuđenih grešaka, čak 30, pa se postavlja pitanje kakav bi bio ishod da je sa druge strane mreže bila neka bolja teniserka. Uz to i servis nije bio na potrebnom nivou , tako da ne čudi što je Čang u prvom setu povela sa 4:2. Ipak na sreću iskustvo i kvalitet naše teniserke bili su dovoljni da Jelena napravi preorket i dođe do pobede.

Na redu je duel sa Amerikankom Kristinom Mekhejl, koja je do plasmana u treću rundu došla pobedom nad Marinom Eraković sa Novog Zelanda (3/6, 7/6, 6/3). U do sada jedinom duelu prošle godine u Čarlstonu naša teniserka je slavila sa ubedljivih 6/1, 6/1.

Name of author

Name: admin