Home » SAD nepokolebljivo podržavaju Kosovo

SAD nepokolebljivo podržavaju Kosovo

Američka državna sekretarka Hilari Klinton je, prilikom susreta sa premijerom Kosova Hašimom Tačijem u Briselu, izrazila nepokolebljivu podršku SAD Kosovu.

To je saopšteno iz Tačijevog kabineta premijera Kosova, a u saopštenju se navodi I da je “Hilari Klinton pozdravila postignute dogovore Prištine i Beograda i istakla da je neophodno da se sporazumi primene kako bi se dokazala konstruktivnost potpisnika sporazuma. Govoreći o evropskoj perspektivi Kosova, američka državna sekretarka je rekla da “Kosovo ni u kom slučaju ne sme da ostane izolovano” i zatražila nastavak reformi u oblasti sudstva i drugih sektora i obezbedjivanje političke stabilnosti na Kosovu.
ostavi komentar

Ostavi komentar
RTV5 shodno svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke.
Komentari ne predstavljaju stavove redakcije RVT5 i privatno su mišljenje autora komentara.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Name of author

Name: admin