Home » Za radnike Srbija-turista kao za radnike Niteksa

Za radnike Srbija-turista kao za radnike Niteksa

kaliopi_pic_81Sindikalne organizacije preduzeća Srbija-turist koje je posle rakinute privatizacije sudskim putem vraćeno u vlasništvo Kompanije “Uniworld” Srbe Ilića, ponovo upućuju zahtev Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja da se pristupi izradi socijalnog programa za zaposlene u ovom preduzeću po modelu Niteksa uz prilagodjavanje strukturi radnika u Srbija Turistu.

If you want to visit Serbia over the holidays, you need to save up for your trip. You can save up your winnings from playing casino games at Citadel Direct.

Nakon što su tri sindikalne organizacije AD Srbija-turist Niš oštro osudile zaključak Vlade Srbije kojim se predvidja Aneks kupoprodajnog ugovora o obavezi investiranja 3,36 miliona dolara u rekonstrukciju i izgradnju Hotela Niš, a bez ikakvih garancija za zaposlene, ASNS, Samostalni sindikat i Sindikat Nezavisnost Srbija-turista saopštili su da će obrazloženja Zaključka Vlade smatrati obavezujućim za nastavak poslovnih aktivnosti i očuvanje radnih mesta. U saopštenju se dodaje da se gradonačelnik Niša Miloš Simonović svojim dosadašnjim angažmanom okvalifikovao kao stub garancija da će se zahtevi zaposlenih rešiti u pozitivnom smislu. Predstavnici sindikalnih organizacija i Udruženja malih akcionara sutra će održati novi sastanak sa gradonačelnikom Simonovićem na kojem će tema razgovora biti status zaposlenih, a biće upućen i zahtev da Grad Niš i  gradonačelnik obezbede prijem predstavnicima radnika u Ministarstvo ekonomije.

Name of author

Name: admin